Популярни публикации

петък, 8 април 2011 г.

Азерате 218


Азерате е тайното име на антикосмическия бог,който е ключът за заключените порти към тъмното измерение.Азерат е езотеричното име на единадесетте антикосмически сили,които шумерите наричат Хаосгностицизъм и Клифотична Кабала. Самото име Азерат кодира нумерологична формула,която е числовата стойност на 218, равна на 11 - числото на гнева разцепващ космическия ред "10", Хаос : 2 + 1 + 8 = 11.

Антикосмическите сили,които се противопоставят на тиранията на космическия ред, чието число е 10, обикновено се описват единадесет отделни сили,демонстрирани в различни посоки, работещи срещу космическия ред,но винаги в неизгодна позиция. Обаче, под името Азерат се обединяват срещу космическите сили и единадесетте манифестации на Хаоса,начело с Черния Дракон (Азерате), придобиват по-разрушителна и концентрирана мощ. Ето защо,когато единадесетте се обединят начело с Черния Дракон,Азерат, общите им усилия стават много по-здрави за отварянето на заключените врати и унищожаването на космическите бариери. Азерате е единадесетте срещу космическата верига 10, които като бъдат обединени под формата на достатъчно силен Дракон на смъртта,изгарят черни дупки в космическите бариери чрез Черните Пламъци на Хаоса, за да бъде подготвена инвазията на Хаоса в космоса.

Името на Азерате трябва да бъде подложено на вибрации за активирането му в неработещия пентаграм, който е врата водеща извън микрокосмоса към МакроХаоса. Сигилът на Азерате е единадесетолъчната звезда, която следва да бъде в центъра на черния олтар подготвен от хаосгностичесния магьосник,по време на ритуали, чиято цел е да насочат енергийни потоци за борба с тиранията, вливайки се в космоса.

Vedar-Gal Tiekals Somdus Azerate !