Популярни публикации

неделя, 6 февруари 2011 г.

Сатанински афоризми




1. Бъди като върколак, кръвожаден вълк, преоблечен като човешка овца; защото само така ще можеш да ловиш свободно сред враговете си, когато успяваш да скриеш истинската си същност.
2. Едно силно действие е повече от хиляда празни думи.
3. Луцифер е нашия идеал, затова ние самите ще сме носители на революция, мъдрост и свобода.
4. В света на сънуващите будните са богове.
5. Обществото е оформено, когато достатъчно слаби хора, които са се обединили, създават закони и правила, за да се защитават от гнева на силните. Затова, направи така, че целта ти винаги да бъде обществен враг номер едно.
6. Блестящата светлина на Луцифер винаги ще бъде мрак в очите на слепите.
7. Лъжата донася комфорт на слабото, докато строгата истина освобождава и обожествява силното.
8. Използвай измама, ако трябва, но внимавай твоя собствен живот да не те измами.
9. Нека Волята ти бъде единствения закон за теб и безмилостно наказвай всяко негово нарушение.
10. Елитът никога не може да деградира в същността си и да потъне до нивото на недостойната утайка. Демокрацията следователно трябва да бъде преборвана от всички и с всички необходими средства.
11. Само чрез терор елитното малцинство може да бъде чуто чрез риданието на човешкото мнозинство.
12. Този, който е най-просветен хвърля най-тъмната сянка и така изглежда на непросветените като приносител на мрак.
13. Само нерешителните хора са ограничени от илюзиорен морал и законите на статуквото. Сатанистът, който е преодолял тези илюзии е освободен от тях и отвъд добро и зло.
14. Направи война срещу мира и се бори за самата война. Защото само в гнева на войната вълците ще бъдат отделени от страхливите овце.
15. Учете се да познавате себе си; защото само чрез познаването на вашите собствени ограничения ще се научите да преодолявате несъвършенствата си. Самопознаването следователно е единствения ключ за съвършенство.
16. Семето на познанието може да расте единствено в плодородна почва и да се полива с водата на Азот. Само тогава тъмната мъдрост може да разбие ограничаващите форми и структури и Хаосът да процъфти.
17. Чрез представяне и действане като нашите Богове на Мрака, ние можем да напреднем и да издигнем себе си до техните Тронове и да станем едно с тяхната същност.
18. С безстрашното навлизане в мрака на неизвестното ние ще намерим нашата вътрешна Луциферианска светлина.
19. Онези трудности и препятствия, които не ни убиват, само ни правят по-твърди, а най-твърдите сред нас са тези, които стоят най-близко до Сатаната.
20. Нищо не пречиства силното така добре като пролятата кръв на враговете му.
21. Във времена на мир само паразитите процъфтяват.
22. Бъдете безжалостни и без милост, унищожавайте всичко и всеки, който застава на пътя ви, защото милостта е белег на слабостта.
23. Изпълнението на Сатанинския живот е пътят по който Сатанистът умира, затова последната победа на силният е да умре в битка.
24. Нашата Воля е закон и нашият закон е Хаос.
TOTBL - 218