Популярни публикации

петък, 8 април 2011 г.

Азерате 218


Азерате е тайното име на антикосмическия бог,който е ключът за заключените порти към тъмното измерение.Азерат е езотеричното име на единадесетте антикосмически сили,които шумерите наричат Хаосгностицизъм и Клифотична Кабала. Самото име Азерат кодира нумерологична формула,която е числовата стойност на 218, равна на 11 - числото на гнева разцепващ космическия ред "10", Хаос : 2 + 1 + 8 = 11.

Антикосмическите сили,които се противопоставят на тиранията на космическия ред, чието число е 10, обикновено се описват единадесет отделни сили,демонстрирани в различни посоки, работещи срещу космическия ред,но винаги в неизгодна позиция. Обаче, под името Азерат се обединяват срещу космическите сили и единадесетте манифестации на Хаоса,начело с Черния Дракон (Азерате), придобиват по-разрушителна и концентрирана мощ. Ето защо,когато единадесетте се обединят начело с Черния Дракон,Азерат, общите им усилия стават много по-здрави за отварянето на заключените врати и унищожаването на космическите бариери. Азерате е единадесетте срещу космическата верига 10, които като бъдат обединени под формата на достатъчно силен Дракон на смъртта,изгарят черни дупки в космическите бариери чрез Черните Пламъци на Хаоса, за да бъде подготвена инвазията на Хаоса в космоса.

Името на Азерате трябва да бъде подложено на вибрации за активирането му в неработещия пентаграм, който е врата водеща извън микрокосмоса към МакроХаоса. Сигилът на Азерате е единадесетолъчната звезда, която следва да бъде в центъра на черния олтар подготвен от хаосгностичесния магьосник,по време на ритуали, чиято цел е да насочат енергийни потоци за борба с тиранията, вливайки се в космоса.

Vedar-Gal Tiekals Somdus Azerate !

Liber Azerate I. 2 Литанията на Хаософията

Призовавам те, о, моя безименна майко, възнеси моя вцепенен дух с твоя беззвучен глас, звучащ извън пределите на сътворението, на твоите невидими криле!
Прегърни ме с безформения поглъщащ пламък и завинаги ме съедини с тебе!
Моето желание е само форма, моята омраза е само илюзия, моята любов е само сън. Ти, само ти си същността, утвърждаваща моят вътрешен божествен пламък!
Аз те зова в тишината, която разбира оковите на моите мисли и със затворени очи почитам твоята незрима красота!
Всички думи умаляват твоето могъщество, всички чувства ме извеждат от твоя път, всички мисли отричат твоята истинност!
Затова аз отхвърлям самия себе си, отхвърлям страха пред тъмнината на непознатото и нека твоя безформен пламък, горящ в мен да пламти и да ме отведе отвъд пределите на съществуващото, в твоето безформено царство!
Ти си всичко, което не е, ти си всичко, което искам да стана!
Твоята тишина звучи като гръм и събужда за живот черния пламък на моя дух.
Твоето отсъствие обрича взора ми на безсмислено страдание, което е и всеки живот.
Ти си едно, ти си всичко, ти си нищо и само в теб мога да намеря вечен покой!
Ти си всичко, което не е, ти си всичко, което искам да бъда!
Ти си хаосът, който се намира във всичко!
Ти си хаосът, който ще стане всичко!
Ти си Хаософия, знание и мъдрост, действие на свободния дух!
Ти си това, което е било, което е и което ще бъде вечно.